Skitbloggen

"Jag ser på skiten, så du slipper"

Maila på bara.
Du kanske vill gå tillbaks till huvudsidan, eller indexet.
Eller kanske den riktiga bloggen.
Viita

2006-05-23 12:25 The third (Avsnitt 2)

Det kanske är lite konstigt att börja med avsnitt två, men när jag såg det första kände jag inte att jag behövde skriva om serien. Den är nog, även i andra avsnittet, bättre än sånt jag brukar skriva om här.

The third (ザ・サード 蒼い瞳の少女) handlar on Honoka (火乃香). Hon åker omkring i öknen i sin pansarvagn och hugger sönder saker med sitt svärd. Hon är 17 år, och väldigt självständig.

I första avsnittet högg hon sönder jättespindlar som åt upp byggarbetare. Sedan hittade hon en kille som höll på att bli uppäten av jättemyror, och räddade honom (genom att hugga sönder myrorna, ja). Jätteinsekter verkar vara ett tema.

Nu i andra avsnittet ska hon träffa någon som restaurerar en mecha åt henne. Dom kallar det visserligen inte så, men jag ser nog vad det är.

Mecha Fajt

På den andra bilden här slåss hon mot modernare mechor. Jag har med det för att ni ska få se henne använda sitt svärd, för svärd är ju viktiga.

Men inte lika viktiga som lolisar, och en sådan ser man till höger på den första bilden. Hon är ny för det här avsnittet, och refererar till sig själv i tredje person. Det märks inte så bra på den här bilden, men hennes kläder visar bra mycket mer skinn än Honokas.

Hon är, tillsammans med mechorna, det som fick mig att känna att jag måste skriva om avsnittet. Jag har därför utelämnat all handling. Det är alltså så att sådan faktiskt finns i den här serien, jag har bara inte fokuserat på den. Det blir därför inte mer skrivet än såhär.


Föregående    Nästa