Skitbloggen

"Jag ser på skiten, så du slipper"

Maila på bara.
Du kanske vill gå tillbaks till huvudsidan, eller indexet.
Eller kanske den riktiga bloggen.
Dålighet!

2006-05-09 00:19 Magiska pokanen (Avsnitt 1)

Magiska pokanen (錬金3級 まじかる?ぽか~ん) handlar om fyra "prinsessor" som bor i ett träd. Magikern Yuuma, vampyren Pakira, varulven Riru och androiden Aiko.

Fyra princessor

Detta är i alla fall vad introt påstår, och eftersom jag den här gången skriver medans jag tittar får jag väl tro på det. Avsnittet börjar starkt med att ett par trosor siktas av en stjärnskådare.

Trosor Kikare

Trosorna tillhör naturligtvis Pakira, som var ute och letade efter något att äta. Stjärnskådaren blir alldeles orimligt lycklig, och Pakira blir irriterad. Varför hon sedan bara flyger sin väg är lite oklart för mig, men jag misstänker att det är för att komma till nästa scen.

Bita bita.. ..bli lite våt Superdoktor Keiko

Pakira hittar en stilig yngling att gnaga på, men till hennes stora förtret är han fylld med heligt vatten. Dvs vatten från trädgårdsslangen vid en kyrka. Det är Superdoktor Keiko som har fyllt honom med detta. Hon har stora bröst, så hon behöver inte vara smart.

Hennes bristande intelligens hindrar henne för all del inte från att binda fast Pakira, eller från att fånga Riru i en stor korg, men det kan vara för att dom är ännu dummare. Möjlighet att fånga även Riru får hon för att seriens sötdjur såg hur Pakira blev fångad, och sedan spelade upp detta för Riru och Aiko.

En liten pjäs En liten pjäs

Enormt söta djur, inte sant?

Aiko verkade extra värdelös, men Riru sprang iväg för att rädda Pakira, och blev därför snabbt fångad av en köttbit kopplad till en nerfallande korg.

Spring.. ..rakt in i fällan!

Nu har Superdoktor Keiko stöd för två av sina viktiga vetenskapliga teorier: Att det finns kvinnliga vampyrer, och att det finns kvinnliga varulvar. Att det finns manliga är tydligen allmänt accepterat. (Men bara i hennes lilla hjärna, misstänker jag.)

Hon firar detta med att ställa sig på taket och förklara (för världen, eller möjligen sin assistent) att hon nu bara behöver en kvinnlig robot. För att dom riktiga doktorerna ska ta henne på allvar, tror jag.

Lyckligtvis har sötdjuren sett även hur det gick för Riru, och i brist på en modig varulv så kommer Aiko själv den här gången. Assistenten sätter något på Aikos rygg som gör att hon inte kan röra sig, och superdoktorns bröst studsar av upphetsning. Äntligen ska dom andra doktorerna ta henne på allvar!

Lyckligtvis blev Yuuma ensam när alla andra var försvunna, så hon kommer och klagar på att hon är hungrig. Men superdoktorn tror inte på häxor. Hon är ju vetenskapskvinna! Detta tycker inte Yuuma om, så hon försöker straffa superdoktorn med magi.

Bakelse

Men Yuuma är ungefär lika bra som dom andra flickorna, så det blir en bakelse istället. Som hon äter. Men hon har faktiskt en superkraft: Hon är en loli utan trosor! Detta påverkar doktorns assistent ganska kraftigt, och raketdriven av sitt näsblod flyger han rakt in i doktorn, vilket knockar båda två.

Inga trosor Inga trosor! Knockout!

Detta hade varit ett utmärkt ställe för avsnittet att vara slut. Jag hade uppskattat om avsnittet hade varit slut här. Jag tänker därför försöka lura i er att detta var allt som hände i första avsnittet. Utom att dom blev ledsna för att dom aldrig fick någon post.


Föregående    Nästa