Skitbloggen

"Jag ser på skiten, så du slipper"

Maila på bara.
Du kanske vill gå tillbaks till huvudsidan, eller indexet.
Eller kanske den riktiga bloggen.
Hazuki

2013-06-23 17:48 Sky Girls (OVA 1)

Igår tittade vi på modern anime. För vi är idioter. Jag har inte riktigt samlat kraft för att skriva om det än, men jag grävde lite och hittade en text ursprungligen skriven 2006-09-03. Här kommer den.

Sky Girls (OVA 1)

Sky Girls (スカイガールズ) handlar om mänsklighetens kamp mot fruktansvärda utomjordingar som redan dödat nästan alla, särskillt folk i lämplig ålder för att ingå i militären. Dvs den handlar om lättklädda småflickor i mechor.

I japan är det som alla säkert vet populärt med kattflickor. Men ibland händer det att det inte bedöms som lämpligt att ha faktiska kattflickor ändå. Vid sådanna tillfällen kan öronliknande hårprydnader och en svans som ansluts till mechan komma väl till pass.

Jag kanske borde presentera hjältinnorna, så kan ni samtidigt få se det ni egentligen kommer hit för.

Otoha

Sakurano Otoha (桜野 音羽) är den med minst bröst. Hon är snäll, och har en okänd egenskap.

Karen

Sonomiya Karen (園宮 可憐) är den med mellanstora bröst. Hon är ett geni, bättre på datorer och maskiner än människor.

Eika

Ichijou Eika (一条 瑛花) är den med störst bröst. Hon är sofistikerad (så till den grad att hon använder solskyddskräm!), bra på att fatta snabba beslut, och är ledaren.

Detta har jag lärt mig inte från händelser, utan från dom praktiska rapporter om flickorna som militären tittar på. (För att visa saker i handlingen, det är föråldrat.)

Något jag faktiskt lärt mig i handlingen är dock att mekanikern för deras mechor tycker om flickan med minst bröst. Jag skulle sagt att han säkert är över dubbelt så gammal som hon, men militärens rapporter innehöll även informationen att alla flickorna är 16 år gamla, så då är han kanske inte det.

Där tar tyvärr den gamla texten slut. Eftersom det nu var nästan sju år sedan jag såg den minns jag lyckligen inget som låter mig utöka texten. Men det fanns några bilder till, här kommer dom.

Gruppbild Katastrof Massera Mecha Mecha Nanoskin Otoha Otoha och mekaniker Otohas rumpa Otohas rumpa i vatten Sola Utsikt


Föregående