Skitbloggen

"Jag ser på skiten, så du slipper"

Maila på bara.
Du kanske vill gå tillbaks till huvudsidan, eller indexet.
Eller kanske den riktiga bloggen.
Hazuki

2006-04-10 20:04 Disgaea (Avsnitt 1)

Jag har lärt mig på internet att Disgaea (魔界戦記ディスガイア) handlar om en loli som heter Etna. Detta gäller förståss spelet, eftersom animen är ny, men jag tänkte mig att det skulle stämma på den också. (För internet har alltid rätt.)

Animen höll inte med mig, utan den handlade istället om en loli som heter Flonne.

Flonne

Hon är en liten ängel, och hon försöker hitta en demon som hon ska döda. Han har tyvärr varit död i två år redan, men hon är inte den smartaste lilla flickan i världen, så hon har missat det.

Men hon hittar hans son, och tror att det är han, så hon börjar vålda sig.

Flonne våldar

Detta leder så småningom till att demonprinsen Laharl vaknar.

Flonne och Laharl

Och det var tydligen inte alls meningen, för då kommer det stora onda saker och försöker slå ihjäl honom. Kanske är det så att hans fars död var någons försök att ta över makten. Eller så kanske storyn inte är det viktiga, utan det viktiga, det är stora bröst, små bröst, och att Flonne säger "datte!".

Stora bröst Små bröst Datte!

Laharl blir nämligen alldeles till sig när det kommer en flicka med stora bröst. Men han lugnar sig igen när han trycker ansiktet i Flonnes små dylika. Flonne uppfattar inte detta som någon förolämpling, utan är bara glad att han blev bättre. Jag tror jag nämnde att hon inte är så smart.

När det är ungefär tio sekunder kvar av avsnittet dyker äntligen Etna upp. Eftersom internet har haft ganska stor inverkan på mig blir det fyra bilder av detta.

Etna! Etnas sko Etna! Etna är frisk


Föregående    Nästa