Skitbloggen

"Jag ser på skiten, så du slipper"

Maila på bara.
Du kanske vill gå tillbaks till huvudsidan, eller indexet.
Eller kanske den riktiga bloggen.
WakuWaku

2006-04-11 23:51 Simoun (Avsnitt 1)

Simoun (samma namn på "japanska", ibland skriver dom シムーン) är en serie som inbjuder till att bara visa bilder med bildtexter i stil med "lesbianer", "degimation" och "mer lesbianer", men jag ska försöka vara lite bättre.

Simoun är namnet på en teknologi, som Gud har givit till en viss nation. Guds teknologi verkar få sin kraft från att flickor kysser varandra. Såhär ser det ut innan dom flyger iväg:

Lesbianer Lesbianer Lesbianer Lesbianer

Och sedan får vi den där fina degimerade känslan när dom faktiskt flyger.

Degimation

En nations gud är en annan nations djävul, men teknologin är åtråvärd ändå. Har man den gudomligaste teknologin kan man spränga fiender genom att rita figurer i luften. Och det är ju trevligt, när dom kommer och försöker invadera. Eller sno teknologin. Eller vad dom nu egentligen försöker göra.

Attack!

När det går dåligt i striden kan man förbättra sina chanser med en ny kyss.

Smaskigt

Eventuellt är serien intressant. Det antyds att alla föds som flickor, och sedan blir pojkar genom att dricka ur en magisk källa, om dom bestämmer sig för att det är vad dom vill bli. Men precis som med Last Exile skräms jag bort av den visuella underbarheten. Och även den övriga känslan av hög kvalité.


Föregående    Nästa